Het appartement


Boven aangekomen treft u een prachtig appartement verdeeld over 3 lagen. Het appartement is van alle gemakken voorzien: een kitchenette, een zithoek, een eethoek, een heerlijk Auping bed en een fijne badkamer met een stortdouche. Een verdieping hoger komt u in de glazen lounge met dakterras, waar u kunt relaxen en genieten van de zonsondergang en het uitzicht. 

We verzorgen een heerlijk ontbijt. Zelhem is vlakbij waar u, zomers, op één van de gezellige terrassen een lekker hapje kunt gaan eten!

De badkamer

De badkamer is van alle gemakken voorzien en is gerealiseerd in een van de oude graan silo's. U doucht op de plek waar vroeger veevoer opgeslagen werd.

De keuken 

U heeft een kitchenette tot uw beschikking. Deze is voorzien van een Nespresso koffieapparaat, een waterkoker en een koelkast. In de koelkast treft u het ea aan voor een heerlijk ontbijt. Brood bak ik voor u. 's Morgens staat een mandje gevuld met verse producten onderaan de trap klaar, takel uw ontbijt omhoog. Er is voldoende om een lunch pakketje te maken. 

 

De lounge

Geniet van het uitzicht en de rust. 

Contact

Boeyinkweg 3
7021 JT Zelhem

erveboeyink@gmail.com